Echipa E-VOL Advertising

T.E.A.M. = Together Everyone Achieves More

Echipa E-VOL Advertising este formata din profesionisti care ne ajuta sa aducem cele mai bune rezultate clientilor nostrii.

Structurata pe 4 divizii ne mandrim ca avem langa noi oameni care isi doresc sa realizeze cele mai performante proiecte si carora le plac provocarile clientilor!

Divizia de grafica computerizata este formata din 2 specialisti care pot crea cele mai inovative exemple in materie de editare. Aici ne ocupam de crearea de logo-uri, machete pentru diferite materiale promotionale, editari foto si video. Lucram cu cele mai noi programe de editare grafica, foto si video pentru a ne asigura ca tehnologia noastra se ridica la cerintele clilentilor!

Divizia de print este formata din 3 tipografi cu experienta care pun pe hartie orice creatie grafica. Acestia lucreaza cu aparatura de ultima generatie, analizoare de culoare pentru calibrarea si optimizarea printului dar si cele mai noi utilaje de finisare, brosare, faltuire si implicuire.

Divizia de direct marketing este formata din 4 echipe a cate 5 oameni cu o structura de team leader si 4 distribuitori postali cu experienta de peste 6 ani. Acestia va pot asigura ca materialele dumneavoastra vor ajunge la publicul targhetat si pot acoperi cele 4 judete in care noi activam: Prahova, Brasov, Dambovita si Buzau.

Divizia de web design este formata din un manager de proiect cu experienta in marketing digital si 2 programatori care pot aduce la realitate cele mai inovative proiecte cu diferite structuri dar si cu rezultate sporite in a va face cat mai cunoscuta afacerea in mediul on-line.

Speram ca suntem pe masura asteptarilor dumneavoastra si va invitam sa ne lansati provocari noi in fiecare zi!

dezvoltare e-vol advertising