Distributie postala adresata

          Serviciul de distributie postala adresata este un serviciu folosit foarte des in trimiterea de documente, invitatii facturi, notificari sau marketing busibess to business (B2B). Fie ca ai o afacere la inceput de drum sau deja un motor pus in miscare distributia postala adresata te ajuta sa mentii contactul cu toti furnizorii si clientii tai. Prin acest serviciu dedicat poti trimite catre ei invitatii la conferinte, cataloage de prezentare sau documente care nu tin de sectorul maketingului. Acest serviciu este oferit in premiera de catre E-VOL Advertising prin echipele specializate de postasi cu experienta. In acest fel ne vom asigura ca trimiterile dumneavoastra ajung la destinatar. 

          Acest serviciu de distributie postala poate fi in sistem adresat simplu sau adresat cu confirmare de primire. 

Sistemul de distributie postala  adresat simplu (SDAS) se poate fi descris ca un proces de livrare in 4 pasi: ridicarea trimiterilor de la destinatar, procesarea trimiterilor in reteaua interna, expedierea trimiterilor adresate si nu in ultimul rand procesarea si returnarea trimiterilor neexpediate.  

Sistemul de disitributie postala adresat cu confirmare de primire (SDAC) mai adauga la procesul descris anterior (SDAS) si pasul de procesare si returnarea confirmarilor de primire la expeditor. Acest lucru este esential daca vrei sa ai confirmarea ca destinatarul a primit corespondenta si poate fi folosit ca mijloc probator in cazuri extreme.