Call us : 0734.60.70.50
Mail us : office@evoladvertising.ro

Agentia noastra va ofera servicii de distributie pliante in toate orasele din tara.

Echipele noastre sunt focusate pentru a aduce un plus de calitate.

Serviciile de distributie pliante se pot face in moduri diferite in functie de cerinte.

Samplingul (distributie pliante “in mana”)

Este cea mai folosita metoda de a genera interactiuni intr-un timp relativ scurt sau imediat. Samplingul se face prin pozitionarea unor distribuitori in punctele cheie alese de catre client iar distributia se va face direct catre persoanele din zona vizata si nu prin alte modalitati. In acest fel veti putea vedea si masura in timp foarte scurt impactul marketingului sau interesul persoanelor din zona de a interactiona cu dumneavoastra.

Door drop (distributie pliante la usa)

Este cea de-a doua modalitate folosita de majoritatea retailerilor. Aceasta modalitate de distributie pliante consta in lasarea la usa de acces in locuinte al pliantelor. Aceasta modalitate este dedicata mai mult zonelor de blocuri. Modalitatea door drop asigura o mai buna vizibilitate a materialelor publicitare si poate genera interactiuni mult mai repede decat sistemul drop mail. Totodata acest tip de distributie pliante trebuie sa fie repetitiv cu o frecventa optima bilunara sau chiar lunara.

Drop mail (distributie pliante in cutii postale)

Este cea mai folosita modalitate in distributia de pliante. Acest serviciu consta in pozitionarea materialelor in cutiile postale la case si blocuri. Daca acestea nu dispun de cutii postale se pot pozitiona in locurile special amenajate.
Aceasta modalitate de distributie pliante se foloseste cel mai des de catre cei care pun accent pe acoperirea cat mai mare.
Acoerirea poate varia. Pentru a genera rezultate bune aceasta trebuie sa fie de minim 70% din totalul locuintelor din localitatea unde se adreseaza.
Tipul de distributie pliante in sistem drop mail trebuie mentinut cu o frecventa saptamanala sau bilunara pentru ca acesta sa genereze rezultate. Rezultatelese pot vedea imediat si incep sa apara inca de la prima distributie. Acest tip de distributie pliante genereaza o informare temeinica daca este frecventa si genereaza rezultate foarte bune pe termen lung. 

Distributie pliante adresata

  • In afara de aceste modalitati mai exista si distributie pliante in sistem adresat. Acest sistem este dedicat sectorului B2B unde se urmareste ca materialele publicitare sa ajunga la un public tinta bine definit. Ex: daca vindeti echipamente medicale va trebui sa va adresati cabinetelor medicale si clinicilor din oras. Distributia adresata poate fi folosita la fel de bine si pentru trimitere de facturi, instiintari sau orice alt tip de comunicare adresata. Acest serviciu este asigurat de agentia noastra numai cu o echipa de postasi cu experienta. Este necesara monitorizarea trimiterilor. Acestea vor ajunge in cel mai scurt timp la destinatari. Mai multe detalii¬†aici

Va propunem ca impreuna sa analizam specificul afacerii dumneavoastra si sa stabilim care din aceste modalitati de direct marketing vi se potriveste cel mai bine si va aduce rezultatele dorite!

distributie pliante sampling
distributie pliante door drop
distributie pliante drop mail
distributie pliante adresata
Call Now Button